Odstranjivač krpelja - novo u Argusu Osobni alarm - najglasnija zaštita Novi rastjerivači nametnika u Argusu Mini alarm TK5 sa PIR senzorom Teletakt ogrlica za dresuru pasa - CleverDog PT-188 LiteXpress Camp - kamperska lanterna


Akcije i popusti 

Blog 

Suzavci 

Šokeri 

Osobni alarmi 

Kubotani 

Palice 

Pračke i puhaljke 

Noževi 

Lampe 

Naglavne lampe 

Rastjerivači 

Odstranjivači krpelja 

GPS praćenje pasa i mačaka - KIPPY VITA 

Ogrlice za dresuru 

Bioničko uho 

Baterije i punjači 

Zakon i tisak 

Linkovi 

Home 

Uvjeti poslovanja 


Pretraga stranice :

 

 

 

 

 

ARGUS elektronika d.o.o.

Dobojska 36a, Zagreb, Croatia

Tel./fax: +385 1 3097 084

 

Radno vrijeme

pon. - pet. 9 - 17h,
subotom ne radimo

 e-mail za narudžbu ili upit

 ARGUS SHOPPING CENTAR

 

 

 

 

 

Fiksni ili sklopivi nož - pomoć kod odabira


24.02.2014.

Magnum Team Leader

Dosta često nas tražite preporuke oko noževa za različite aktivnosti i hobije, a najčešće se povlači pitanje je li bolje kupiti fiksni ili rasklopni nož. U ovom članku ćemo vam pokušati ukazati na prednosti i mane kod obje vrste noževa, te na što biste trebali obratiti pozornost kod odabira noža.


Pročitaj više...

Paljenje vatre pomoću magnezijskog kremena


05.12.2013.

Paljenje vatre pomoću magnezijskog kremena

Vatra je zapravo višenamjensko sredstvo preživljavanja. Uz pružanje sigurnosti i pozitivan utjecaj na duh, koristi se za niz praktičnih radnji poput kuhanja, pročišćivanja vode, zagrijavanja tla na kojem mislite zaspati, očvršćavanje kraja štapa kojeg želite iskoristiti kao koplje ili za kopanje zemlje i sl. U praksi, proces paljenja vatre može biti dugotrajno i frustrirajuće iskustvo ukoliko se koriste potpaljivači koji u datum trenutku zakažu ili ako se čovjek oslanja na samo jedan izvor potpale ( poput upaljača koji slabije rade na nižim temperaturama ili šibica koje lako na sebe navuku vlagu ).


Pročitaj više...

Krpelji - opasni paraziti na ljudskom i životinjskom tijelu


22.10.2013.

Krpelji - opasni paraziti na ljudskom i životinjskom tijelu

Krpelji su sitni paučnjaci veličine od 3 do 5 milimetara koji žive po livadama, grmlju i po drveću. Ne kreću se mnogo, prehodaju svega par metara tijekom svog života. Spavaju zimski san i bude se u proljeće kada temperatura zraka naraste preko 15 Celzijusa. Sezona krpelja je od travnja pa do kasne jeseni, a najžedniji su u svibnju i lipnju. Većina ih nije zarazno, ali šansa za zarazom uvijek postoji.


Pročitaj više...

Prevencija napada medvjeda i postupanje u situaciji napada


03.10.2013.

Prevencija napada medvjeda i postupanje u situaciji napada

Donosimo savjete za prevenciju napada medvjeda i savjete za postupanje u samoj situaciji napada.


Pročitaj više...

Savjeti za uporabu suzavca i paprenog spreja u samoobrani


01.10.2013.

Sprejevi za samoobranu

Donosimo nekoliko savjeta za uporabu suzavca i paprenog spreja u samoobrani.


Pročitaj više...

Zaštita plovila od neželjenih gostiju i nametnika


19.09.2013.

Zaštita broda od nametnika

Vaša brodica, jahta, gliser ili čamac su u trenucima bez nadzora izloženi posjetama brojnih neželjenih gostiju, od ptica, glodavaca, raznih nametnika do nepozvanih ljudskih uljeza. Načini kojima možete zaštititi svoju imovinu su brojni, od sofisticiranih alarmnih uređaja, preko kemijskih sredstava do jednostavnih, prigodnih uređaja za rastjerivanje nametnika i alarmiranje u trenucima posjete neželjenih uljeza.


Pročitaj više...

Kvalitetna svjetiljka – neophodna oprema za boravak u divljini


04.06.2013.

Lumintop TD15X taktička lampa

Kod dugih boravaka u prirodi i divljini uvijek je preporučiljivo imati pouzdan izvor svjetlosti bez obzira na vrstu aktivnosti u kojoj sudjelujete. Donosimo vam preporuke i smjernice za odabir najbolje svjetiljke za vaš tip aktivnosti na otvorenom.


Pročitaj više...

Ekološka zamka za komarce - URADI SAM !


09.05.2013.

Komarac

Zanimalo nas je kako je moguće obuzdati najezdu komaraca na jeftin i efikasan način, pretražili smo razne blogove , forume i našli jedan jednostavan recept za kojeg su mnogi ljudi potvrdili da je efikasan i da radi svoj posao.


Pročitaj više...

Lumintop TD15X taktička lampa - crash test


23.04.2013.

Lumintop TD15X taktička lampa

Odlučili smo iskoristiti jedan lijepi dan i izvesti vlasiti "crash" test, tj. test izdržljivosti Lumintop TD15X Terminator taktičke lampe na bacanja i padove.


Pročitaj više...

Kampiranje s klincima – prava obiteljska avantura .


19.04.2013.

Obiteljsko kampiranje

S dolaskom ljepšeg i toplijeg vremena, čovjekov fokus se mijenja prema aktivnostima na otvorenom poput planinarenja, biciklizma, kampiranja i sl. Blagodati ovakvih vrsta rekreacije su mnogobrojne, a jedna od bitnijih je i jačanje obiteljskih veza te učenje novih znanja i vještina koja će vašoj djeci koristiti u daljnjem odrastanju i životu općenito. Svjež i čist zrak, visoka drveća, mistika guste šume, upoznavanje s ljepotama prirode i svim oblicima života u diviljini su iskustvo koje će se svakom djetetu duboko urezati u pamćenje te ih usmjeriti kontra sjedilačkog, neaktivnog načina života u kojem se slobodno vrijeme popunjava video igricama. Osigurajte svojoj djeci jednu primjerenu kampersku avanturu, potaknite ih na rekreaciju i zdravo razmišljanje o tjelesnoj aktivnosti i prirodi, jer oni to zaslužuju. Kampiranje nikad nije prestalo biti „cool“, a mi ćemo vam pomoći sa savjetima o pripremi , opremi i aktivnostima kako bi vaše kampiranje s klincima postalo prava obiteljska avantura.


Pročitaj više...

Kako odabrati najbolju naglavnu lampu ?


15.04.2013.

Naglavna lampa

Potreba za kvalitetnom naglavnom lampom je obilježje brojnih slobodnih aktivnosti i profesionalnih zanimanja u kojima je sloboda pokreta rukama vrlo bitna za obavljanje potrebnih radnji. Postoji niz prednosti u korištenju ovakvog tipa rasvjete u odnosu na klasične lampe, a najčešće se odnose na tip aktivnosti u kojima se lampa koristi, na tehnologije koje su korištene u izradi samih svjetiljki, na višenamjensku uporabu na svim vrstama terena, u svim vremenskim uvjetima na glavama i u rukama profesionalaca, avaturista i rekreativaca.


Pročitaj više...

Kako odabrati najbolju ogrlicu za dresuru ?


15.04.2013.

Ogrlica za dresuru pasa - teletakt

U ovom članku ćemo vam pokušati pojasniti što su ogrlice za dresuru, na koje funkcionalnosti i osobine valja obratiti pozornost kod kupovine takvog uređaja te vam skrenuti pozornost na nekoliko bitnih savjeta vezanih uz samu uporabu ovih uređaja. Važno je napomenuti da je osnovna namjena ovih ogrlica treniranje i obuka, prvenstveno službenih i radnih pasa , a kažnjavanje i iživljavanje nad psima uporabom ovog uređaja ne samo da je moralno i etički potpuno neprihvatljivo već je i kažnjivo zakonom .


Pročitaj više...

Početak stranice

Blog | Suzavci | Šokeri | Palice | Noževi | Lampe | Naglavne Lampe | Rastjerivači | Baterije

Home | Ponuda | Zakon | Linkovi | E-mail

Web dizajn studio Tatjana